Interaktív impressziók

Interaktív impressziók

Játékos impressziógyűjtemény mindennapi videojáték kalandjaimból.

Friss topikok

Linkblog

Haze

2011.02.18. - MannyCalavera Szólj hozzá!

Ez a játék olyan impotens, hogy nincs az a majagold aki életet lehel belé! Nagyon nagy kár pedig érte... Az ötlet nem rossz, a játék mechanikája kimondottan jó, a voice acting szo-szó, minden más szemétre való. Pedig én rendre elnézem a nem épp naprakész grafikát, vagy a rövid kampányt. De ez így... nem csiszolatlan, egyszerűen befejezetlen. Üvölt a játékról, hogy rohamtempóban készült. Kicsit olyan az érzés, mint anno a Blacksite-tal (bár nekem az kimondottan tetszett): az ember érzi, hogy vakvágányra siklott tehetségek vergődése ez, ami minimálisan motiváltabb alkotók esetén lehetett volna kurva jó is. Ami mégis említést érdemel az egyrészt a shooting mechanics: így kell működni ennek kéremszépen: minimális holtjáték, pontos célzás, pont jó sebzés.

 

 

A másik az az egy-két percnyi morálfilozófia szakkör, ami az egyébként kecskeszar sztori során előkerül. Kiemelten hulladék viszont a level design, ami alapvetően két dologról szól: közeltéri lövöldözés, és járműves száguldozás. Ennyi. Na jó, egy-két bazookás maszturbálós betét. Volt anno ez a Game Creator borzadvány, ahol az ember belőtt 12 szabad paramétert és kipottyant a "játék". Elképzelem, amint a Free Radical-nál két programozó megírja a Haze Generator-t, majd a level designerek hívják az élet urát, a Lóbaszó Nagy Randomfüggvényt mind az összes három szabad paraméterre (ellenfelek száma, háttérszín, fölösleges mászkálással töltendő távolság), ezt megcsinálják tizenkétszer, és ezzel kész is van a játék. Áh, szóra sem érdemes az egész...

3.8 / 10

 

Címkék: ps3 shooter

A bejegyzés trackback címe:

https://ezzeljatszom.blog.hu/api/trackback/id/tr912669994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása